Een overzicht van reeds tevreden klanten

Ontdek de glimlach op het gezicht van onze klanten en de indrukwekkende resultaten van onze afgeronde projecten. Bij Webversneller zijn tevreden klanten de maatstaf van ons succes. Hier delen we met trots projecten die we succesvol hebben opgeleverd. Ontdek de kracht van samenwerken met Webversneller en bekijk onze eerdere successen

Scherm dots
E-commerce / webshop

Mercedes Classic Parts

Webversneller heeft de de webshop van Mercedes Classic Parts ontworpen en gebouwd, tevens hosten en onderhouden wij de webshop.

Mercedes Classic parts is gespecialiseerd in onderdelen, carrosseriewerk, schadeafwikkeling, motorrevisie, RDW klaarmaken, onderhoud en reparatie en restauratie van klassieke Mercedessen vanaf 1945 tot 1990.

Bekijk website
Mercedes Classic Parts
Webshop Api Koppeling

Haverkort Interieurs

Voor Haverkort Interieurs heeft Webversneller een webshop gemaakt. Doormiddel van een API koppeling wordt het productaanbod realtime gesynced met het kassasysteem van de winkel.

Bekijk website
Haverkort Interieurs
Website

Renault Hoiting

Met trots hebben wij de website van Renault Hoiting mogen ontwepen en ontwikkelen. Tevens ounderhouden wij het uitgebreide CMS en monitoren op updates.

Bekijk website
Renault Hoiting
Maatwerk website

Bouwbedrijf H. Bouwers

Voor Bouwbedrijf H. Bouwers hebben wij de nieuwe website mogen ontwikkelen. Het professionele team van Bouwbedrijf H. Bouwers verzorgt het bouwproces van A tot Z. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud of restauratie.

Bekijk website
bouwers